Artikkel sendt til AutoCarto2010

Da har jeg endelig funnet ut av copyright og publisering på artikkelen min som jeg sendte til AutoCarto 2010. Det er nemlig ikke sånn i forskningsverdenen at det du selv skriver av originalt arbeid forblir ditt eget. Veldig ofte så må du signere over copyright til de som publiserer det, for eksempel journaler, konferansesamlinger (proceedings) og lignende. Dette er selvfølgelig noe jeg ikke liker, men som jeg mer eller mindre må finne meg i. Heldigvis er det noen som begynner med “Open Journals” som publiserer under åpne lisenser som Creative Commons. Uansett. Jeg får lov til å publisere min egen artikkel til en viss grad – altså her på bloggen :) Du finner den her: http://docs.eksplisitt.net/files/Nossum_IndoorTubes_AutoCarto2010_CRC.pdf

Copyright 2010, American Society for Photogrammetry and Remote Sensing, ASPRS, CaGIS, ISPRS, and AutoCarto Fall Conference Proceedings.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *