Poster abstract levert til ICC2011 i Paris

International Cartographic Conference avholdes til neste år i Paris. Som tidligere nevnt på bloggen så planla Thomasz og meg å sende inn abstracts til denne konferansen. I lys av inspirasjon fra Zürich så bestemte vi oss for å levere både et abstract til en artikkel og et abstract til en poster (plakat). Posteren vil bli presentasjon av ideer som vi ikke nødvendigvis vet om fungerer, men som fortjener å komme fram i lyset. Vi skal selvfølgelig jobbe for å få det til å fungere, men kan ikke garantere det med store ord enda. Under finner du “snapshot” av abstractet til posteren som jeg er førsteforfatter av. (Leveringssystemet er som forventet – dårlig. Derfor fikk jeg ikke ut PDF eller noe annet en ren tekst. Derfor ble det screenshot)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *