Edderkopp! Eller?

Hva er dette for en rar edderkopplignende figur?

Jeg har jo, som kjent, en interesse for metrokart og i tillegg rare kunstneriske prosjekter. Typografiske kart har jeg sett før, blant annet noen veldig pene noen fra Axis Maps. Denne uken så jeg noen ekstremt kule typografiske metrokart fra Fadeout Design som jeg ble obs på fra MappingLondon-bloggen. Mange byer har blitt laget allerede – merkelig nok, ikke Oslo. Så jeg har gjort et raskt forsøk. Dette er første utkast som er lagd på basis av PDF-kartet til Oslo Sporveier. Jeg er tålig fornøyd, men ser også at det gjenstår mye manuelt arbeid for å få det penere. Det hadde vært skikkelig stilig med en webmotor som lagde typografiske kart av vanlig kartinformasjon – anyone up for a challenge? :)

2 thoughts on “Edderkopp! Eller?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *