Straks eksperiment og spennende masterprosjekt

Etter masse amerikansk byråkrati og enormt mye frem og tilbake med veileder og samarbeidspartnere ser det endelig ut til at eksperimentet mitt kan settes igang neste uke! Endelig! Det blir spennende å se om vi får nok deltakere til det. Idag gikk vi enda en runde rundt designet og endte vel mer eller mindre opp med utgangspunktet som vi hadde i fjor høst… Det er dessverre  ikke alltid slik at det akademiske miljøet er så strømlinjeformet og effektivt. Dog, forhåpentligvis blir det et bra eksperiment til slutt :)

 

En annen morsom og spennende ting er at @theanmai har lyst til å skrive masteroppgave om innendørskart på sykeshus! Det blir spennende det! I oppgaven skal hun teste ideen min om IndoorTubes å se om dette fungerer på storskjerm for å støtte ansatte på et sykehus. Hvordan skal hun finne ut av dette? Med eye-tracking selvfølgelig! Veldig spennende!

Så hvordan er været i Maine da? Vel. Akkurat som i Norge. Kaldt, ingen snø, men kanskje snø imorgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *