Back in business – klar for #FOSS4GNO

Det har vært en hektisk start i ny jobb! 19. august møtte jeg opp på mitt nye kontor. Det har vært kjempegøy å begynne i ny jobb. Mange vil kanskje si at jeg nå har begynt i en ordentlig jobb – det kan være. Starten har vært hektisk og rett på. Engasjementet mitt i GeoForum er enda på plass, så det har krevd litt. Jeg har vært en snartur i Dresden for å presentere den siste artikkelen fra avhandlingen på ICC2013. Og jeg har startet opp med programmering igjen. Mye i den gaten må børstes støv av, men jeg synes det har gått ganske greit.

image

Dresden var en fin by, og ICC2013 var som forventet. Ikke allverdens mange dukket opp for å høre på meg – konkurransen mot sol og programbytte ble nok for vanskelig. Men, jeg traff interessante mennesker der, blant annet en representant for OGC. OGC er en organisasjon som utarbeider standarder og koordinerer mye av det overordnede som skjer innenfor “geospatial” / IT-geomatikken. Ofte er det et krav og fks levere “OGC-tjenester” eller lignende.

Og det spoler oss frem til idag. Idag er jeg nemlig på vei til FOSS4G i Norgesversjon! Det er Norkart, med Sverre og meg selv i spissen, som har tatt initiativet til dagsseminaret. Antall påmeldte har vært over all forventning, så dette blir veldig spennende! Jeg gleder meg til å treffe mange som er interesserte i de samme temaene!

Mer rapport følger, forhåpentligvis om ikke altfor lenge til!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *